واضح ومبرهن است که سوال علم بهتر است یا ثروت ؟در قدیم مسئله ای لاینحل بوده که جمع کثیری از مردم وعلمای عظام را سرکار گذاشته وبا مرور زمان وتحقیقات میدانی معلوم شد که ثروت بهتر است .بهترین دلیل برای اثبات این مدعا کرایه ماشین است چون کسی که پول نداردنمی تواند کرایه بدهد وعلم بدست بیاوردواستفاده از الاغ واسترواسب وامثالهم علاوه بر مشکلات عدیده نگهداری آنها ،چون دارای پلاک ملی ووسایل روشنایی نمی باشدحق تردد نداشته وتوسط پلیس راهور اعمال قانون خواهد شد
فلذا این توجیه کفایت می کند که ثروت بهتراست وثروت علم وجاه می آورد(نمونه همان وزیر که دکتری قلابی داشت !)
در مورد دانشگاه مجازی نیز چون کلاسها از طریق اینترنت برگزار می شوند وهزینه اینترنت بالاست فلذا در صورت نداشتن پول نیز نمی توان مجازی درس خواند .
در هرصورت این سوال حل شده تلقی شده وجای بحثی وجود ندارد.
از آنجا که برای هر چیزی جایگزینی می باشد به نظر این مغفورٌله سوال ((پسر بهتر است یادختر)) جایگزین این سوال کلیشه ای گردد.
حالا چرا ما به فکر این سوال افتادیم ؟! از آنجا که یکی از دوستان ما صاحب دختری شده است! اینجانب مزایا ومعایب داشتن دختر وپسر را بررسی کرده ،وچون مطالب را ارزنده یافتم خواستم که عموم مردم از نتایج این تفکر بهرمند گردند .
ابتداعلل گرایش مردم به پسر داشتن را مورد بررسی قرار داده وسپس مزایا ومعایب دختر داشتن را بررسی کرده ودر آخر به نتیجه گیری می پردازیم .
علل گرایش به پسر داشتن در قدیم الزمان :
1- فرزندان ذکور در قدیم الایام به علت وجود کار کشاورزی وگله داری برای کار مناسب بوده (خر حمالی)و در بورس بوده وشاخص بورس پسران را بالا کشیده. (استفاده به عنوان منبع تامین معاش وسرمایه)
۲- در جنگ های طایفه ای ومحله ای فرزندان ذکور نقش اساسی داشته وهرکه مردش بیش بردش بیشتر بوده است. (استفاده به عنوان نیروی جنگی)
۳- تربیت فرزندان ذکور در اجتماع به مراتب آسان تر بوده ونامبردگان در کلاسهای خیابانی وفلکه ها به راحتی رها شده وخدشه ای به آنها وارد نمی شد واگر هم می شد از قیمت آنها کم نمی گردید! (آموزش آسان)
۴- خرج ومخارج نگهداری فرزندان ذکور به مراتب پایین تر بوده وگاها به صفرمی رسیده برفرض مثال سالی یک دمپایی ویک شلوار وپیراهن کفایت می نمود . وشام ونهار را درمراسمات وخانه ی همسایه می خوردند.(به مفت زنده ماندن )
علل گرایش مردم در قدیم به دختران :
علت خاصی به ذهن مورخان واندیشمندان نمی رسدوگویا مردم از روی تفنن و صرفا برای تنوع از دختران نگهداری می کردند!
اما از علل عدم علاقه به نگهداری دختر می توان به هزینه بالای نگهداری آن مانند خرید یک دست لباس در هر عروسی ومراسم و... سخت بودن نگهداری ورها سازی دختران در اجتماع همانند خیابان وفلکه و... -متعصب بودن مردان بر روی برخی از رسوم وعادات های غلط اجتماعی - نازک نارنجی بودن خانمها! (لوس بودن)- پرحرف بودن وغیر قابل تحمل بودن آنها- ومواردی که از ذکر آنها بنابردلایل امنیتی وخجالتی معذوریم.
شرح مختصر :
موارد فوق در قدیم از اصول وعلل گرایش مردم به داشتن فرزندذکور می باشد واکنون با توجه به تغییر شرایط اقتصادی واجتماعی که در ذیل می آید مردم تمایل به نگهداری وپرورش فرزند اناث (دختر)دارند.
علل گرایش به دختران در این زمان:
۱- پایین آمدن هزینه نگهداری زنان با توجه به ورود پوشاک چینی ولوازم آرایشی چینی ! هم چنین کوتاه شدن مانتوها به نصف اندازه قدیم بی تاثیر نیست!
۲- رواج زن سالاری در جامعه ومبادله نقش زن با مرد(یعنی زنها مرد شدند ومردهازن)
۳- بالا رفتن قیمت طلا وجواهرآلات وبه تبع آن بالا رفتن مهریه (البته این مورد در جاهایی که زن جهاز با خود می آورد یک ضررمحسوب می شود اما در خوزستان این یک حُسن است)
4-پرهیز مردم از درگیریهای محله ای وطایفه ای با توجه به اطاله دادرسی و معطل شدن در کلانتری هاو......
5- نبود آب کافی برای کشاورزی
6- درصورت وجود آب قطره ای در برخی مناطق ،ورود تجهیزات مدرن مانند تراکتور و...
7-پایین آمدن کیفیت مردان نسبت به گذشته
8- نبود فلکه های مناسب وپارک وامثالهم جهت رها سازی مردان (تنها پارک های موجود نیز بنا به دلایلی به خواهران تعلق دارد و ورود مردان در آن ممنوع است)
9- بقیه موارد
توضیح :
در این زمان کسانی که 4دختر دارندودرست آنهارا تربیت کند علاوه بر ورود به بهشت ، فردی ثروتنمد حساب شده که علاوه بر این موارد ،صاحب چهار مرد نیز خواهد شد!